درباره ی مهبـاد

ABOUT US

داسـتـان مهبـاد، اسـتـاندارد هـای ما

ABOUT US

شرکت نوآوران مهباد امروز در شهریورماه سال ۱۳۸۸ توسط دکتر معصومه انصاری با هدف ارتقای سطح کیفی صنعت حرفه‌ای مو و زیبایی در ایران تأسیس شد. مهباد از ابتدا با رویکردی تخصصی و مبتنی بر استانداردهای بین‌المللی، فعالیت خود را بر واردات، توزیع و آموزش محصولات حرفه‌ای رنگ مو و مراقبت از مو متمرکز کرده است.

فلسفه فعالیت مهباد بر این اصل استوار است که سلامت مو، نتیجه حرفه‌ای و رضایت مصرف‌کننده، مستقیماً به کیفیت محصول و دانش استفاده از آن وابسته است. به همین دلیل، این شرکت تنها برندهایی را برای همکاری انتخاب می‌کند که از نظر مواد اولیه، فناوری تولید، استانداردهای جهانی و مسئولیت‌پذیری زیست‌محیطی در بالاترین سطح قرار دارند.

معیارهای انتخاب برند در مهباد

برندهای ارائه‌شده توسط نوآوران مهباد امروز بر اساس معیارهای دقیق و تخصصی انتخاب می‌شوند، از جمله:
• استفاده از مواد اولیه باکیفیت، ایمن و سازگار با سلامت مو و پوست سر
• برخورداری از خطوط تولید پیشرفته و فناوری‌های روز اروپا
• رعایت کامل استانداردهای GMP (Good Manufacturing Practice)
• تولید محصولات دوستدار محیط زیست (Eco-Friendly)
• حضور گسترده و معتبر برند در بازارهای جهانی و استفاده حرفه‌ای در سالن‌های بین‌المللی

این رویکرد باعث شده است مهباد به‌عنوان مرجعی قابل‌اعتماد برای محصولات حرفه‌ای مو در ایران شناخته شود.

نمایندگی‌های انحصاری مهباد

نوآوران مهباد امروز نماینده انحصاری برند CDC ایتالیا بوده و محصولات این برند را به‌صورت مستقیم و بدون واسطه از کارخانه مادر وارد می‌کند.
همچنین این شرکت نمایندگی کارخانه Piedielle ایتالیا شامل برندهای Elgon و Link-D را در اختیار دارد؛ برندهایی مطرح در حوزه رنگ مو و مراقبت تخصصی مو در اروپا.

از دیگر نمایندگی‌های انحصاری مهباد می‌توان به Olivia Garden اشاره کرد؛ برندی جهانی و پیشرو در ابزارهای حرفه‌ای آرایش مو.
علاوه بر این، مهباد نماینده رسمی HSA ایتالیا بوده و برندهای Nouvelle، Esla و Addmino-18 را به‌صورت انحصاری در ایران عرضه می‌کند؛ برندهایی با سابقه جهانی در تولید محصولات حرفه‌ای رنگ مو و مراقبت از مو.

آموزش تخصصی و جایگاه مهباد

در کنار تأمین محصولات، آموزش تخصصی آرایشگران یکی از ارکان اصلی فعالیت مهباد است. این شرکت با تمرکز بر آخرین متدهای رنگ، مراقبت و استایل مو در دنیا — به‌ویژه متدهای روز اروپا و ایتالیا — نقش مهمی در ارتقای دانش فنی سالن‌های زیبایی ایران ایفا کرده است.

برگزاری دوره‌های تخصصی، ورکشاپ‌های حرفه‌ای و برنامه‌های آموزشی مستمر، نوآوران مهباد امروز را به یکی از پیشروترین مجموعه‌ها در آموزش حرفه‌ای رنگ و مراقبت مو در ایران تبدیل کرده است.

نوآوران مهباد امروز

امروز، نوآوران مهباد امروز به‌عنوان یکی از شرکت‌های معتبر در حوزه محصولات حرفه‌ای مو، رنگ مو اروپایی و آموزش تخصصی آرایشگران شناخته می‌شود. پایبندی به کیفیت، انتخاب آگاهانه برندها، اصالت محصول و انتقال دانش روز دنیا، مسیر مهباد را به‌عنوان شریکی مطمئن برای سالن‌های حرفه‌ای هموار کرده است

دکتر معصومه انصاری

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل ، شرکت نوآوران مهباد امروز

CEO OF MAHBAD COMPANY

دکتر معصومه انصاری به‌عنوان موسس شرکت نوآوران مهباد امروز، یکی از چهره‌های برجسته و اثرگذار صنعت محصولات حرفه‌ای زیبایی و مراقبت مو در ایران به‌شمار می‌رود. ایشان با برخورداری از پشتوانه علمی، دیدگاه مدیریتی استراتژیک و تجربۀ طولانی در حوزه واردات برندهای بین المللی ، آموزش و توسعه برند، نقش تعیین‌کننده‌ای در ارتقای استانداردهای این صنعت ایفا کرده‌اند.

شرکت نوآوران مهباد امروز تحت مدیریت ایشان، نمایندۀ انحصاری مجموعه‌ای از معتبرترین برندهای ایتالیایی و اروپایی در حوزه رنگ مو، درمان و مراقبت حرفه‌ای مو است؛ برندهایی نظیر Compagnia Del Colore (CDC)، Elgon، Link-D، Addmino-18 , Nouvelle, Eslaو محصولات حرفه‌ای سالن‌ها. سیاست‌گذاری‌های دقیق، پایبندی به کیفیت اصیل اروپایی و شناخت عمیق از نیازهای بازار ایران، این شرکت را به یکی از تأثیرگذارترین تأمین‌کنندگان بازار حرفه‌ای آرایش و زیبایی تبدیل کرده است.
دکتر انصاری علاوه بر رهبری تجاری، در توسعۀ آموزش‌های تخصصی نیز نقشی کلیدی داشته‌اند. راه‌اندازی دوره‌ها، سمینارها و ورکشاپ‌های حرفه‌ای برای ارتقای دانش و مهارت آرایشگران در سراسر کشور بخشی از چشم‌انداز مدیریتی ایشان است که به ایجاد شبکۀ گسترده‌ای از متخصصان آموزش‌دیده در صنعت زیبایی منجر شده است.
رویکرد مدیریتی ایشان بر سه اصل استوار است:۱. کیفیت‌محوری در انتخاب و عرضه محصولات۲. تعهد به توسعه پایدار صنعت زیبایی۳. تقویت ارتباطات بین‌المللی و همکاری با برندهای اروپایی
نتیجۀ این نگاه، ایجاد ساختاری منسجم، حرفه‌ای و پیشرو در شرکت نوآوران مهباد امروز است؛ ساختاری که امروز نه‌تنها در ایران، بلکه در تعاملات رسمی با شرکت‌ها و اتاق‌های بازرگانی اروپایی به‌عنوان یک برند معتبر شناخته می‌شود.
ایشان با تمرکز بر نوآوری، ارتقای استانداردهای حرفه‌ای و گسترش شبکه همکاری‌های بین‌المللی، همچنان مسیر توسعه و تحول صنعت زیبایی کشور را پیش می‌برد و نقش مدیریتی ایشان به‌عنوان یکی از رهبران این صنعت در ایران شناخته می‌شود

تیم فــروش

SALES TEAM

مسیر حرفه‌ای شدن با مهباد

THE ART OF HAIR

مهندس سارا انصاری | مدیر برندینگ و مدیر آموزش نوآوران مهباد امروز

Branding Manager and Director of Education

مهندس سارا انصاری، مدیر برندینگ و مدیر آموزش شرکت نوآوران مهباد امروز، از متخصصان شناخته‌شده در حوزه آموزش حرفه‌ای زیبایی، مهندسی رنگ مو و توسعه برندهای تخصصی آرایشی است. ایشان دارای مدرک فوق لیسانس مهندسی معماری بوده و با تلفیق دانش مهندسی، زیبایی‌شناسی و علم رنگ، رویکردی نوین در آموزش صنعت زیبایی ارائه داده‌اند.

مدرسین مهباد

TEACHERS OF MAHBAD

مهندس انصاری آموزش‌های تخصصی خود را در آکادمی‌های معتبر زیبایی ایتالیا گذرانده و با تسلط بر استانداردهای بین‌المللی، نقش مؤثری در ارتقای سطح آموزش آرایشگران حرفه‌ای ایفا کرده‌اند. حضور مستمر ایشان در نمایشگاه‌های بین‌المللی زیبایی از جمله Cosmoprof، موجب ارتباط مستقیم با ترندهای روز دنیا، فناوری‌های نوین و برندهای پیشرو جهانی شده است.

یکی از مهم‌ترین دستاوردهای حرفه‌ای ایشان، ابداع و طراحی دوره تخصصی «مهندسی رنگ مو» است؛ دوره‌ای مبتنی بر علم رنگ، آنالیز ساختار مو، ترکیب حرفه‌ای رنگ‌ها و رفع چالش‌های تخصصی در رنگ و دکلره که به‌عنوان یکی از دوره‌های شاخص و متمایز در سطح بین‌المللی شناخته می‌شود.

مهندس سارا انصاری همچنین برگزارکننده دوره‌های بین‌المللی آموزش زیبایی بوده و با تمرکز بر آموزش علمی، کاربردی و استانداردمحور، نقش کلیدی در توسعه سرمایه انسانی صنعت زیبایی ایران و منطقه ایفا می‌کند.